Behandelingen

   

Voetreflexbehandeling (45 min)

Volwassenen € 60,-
1e intake € 12,50 extra

Behandeling

De therapeutische behandeling gaat d.m.v. een intakegesprek bij een 1e consult.
De behandelcyclus bestaat uit ongeveer 6 behandelingen met een tussen periode van een week. Daarna is het goed om dit te onderhouden.
In deze periode gaat het lichaam afvalstoffen afvoeren om blokkades te kunnen opheffen.
Extra aandacht krijgen de punten die disbalans hebben en verbinding hebben met de bijbehorende organen, meridianen, klieren of lichaamsdelen. Hierdoor verminderen/ verdwijnen de klachten.

Reactie

Door de voetreflexmassage ga je ontspanner en fitter voelen.
Het kan tijdelijk verergering van de klacht(en) ontstaan. Het lichaam is dan bezig om de klachten aan te pakken, zelf genezend vermogen komt in werking en het lichaam is bezig om de afvalstoffen af te voeren. Belangrijk is om de eerste dagen extra water te drinken (lauw water).

Prijslijst_voeten_groen
   

Chakra rugmassage (60 min)

Volwassenen € 60,-

Chakra’s zijn energiewielen die de verbinding maken met je fysieke en energetisch lichaam. Elke chakra correspondeert met een deel van je fysieke lichaam, dus kan disbalans van een chakra voor lichamelijke klachten zorgen. Maar ook kan lichamelijke overbelasting disbalans brengen in de chakra’s. Daarom is het belangrijk dat de chakra’s (wielen) goed blijven bewegen voor een goede balans in het ontvangen van kosmische en aardse energie en dit door te geven aan het lichaam. Je hebt 7 hoofd chakra’s die langs onze wervelkolom liggen ook heeft iedere chakra een eigen kleur.

 

Behandeling

Wat houdt de chakra rug massage in en hoe ga ik te werk:

Ik begin met uitpendelen van de 7 hoofd chakra’s, daarna begin op de rug om ruimte te creëren.
Vanuit de 7e chakra (kruin) masseer ik verbindend naar de 1e chakra (stuit) om alle chakrawielen te verbinden. Ik gebruik hierbij etherische olie en chakra kristallen (stenen). Als ik alle 7 chakra’s heb verbonden ga ik je goed door aarden via de knieholtes, voeten en verbind deze ook weer met elkaar. Ik eindig met de handen om goede hartenergie te laten doorstromen.

07_Prijslijst_rug_groen
   

Aroma Touch massage (60 min) Do terra oliën

Volwassenen € 60,-

 

Aroma Touch massage is een massage met een zachte aanraking waarbij essentiële oliën worden gebruikt.

Waarbij de energiebanen worden ondersteunt.

Het is een fysiek, emotioneel en mentaal een fijne beleving en de oliën ondersteunen het zelf genezend vermogen.

 • Ontspannend
 • Ontstekend remmend
 • Spieren en gewrichten
 • Immuunsysteem

Do terra oliën zijn puur en fair traid!

07_Aroma_groen
   

An-shen hoofd / nek / schouder / rug massage (60 min)

Volwassenen € 60,-

 

Combi van Chinese acupressuur en westerse massage technieken.

Werkt zeer ontspannend, kalmerend en verminderd mentale spanning.

Zorgt voor goede doorbloeding, afvoer van afvalstoffen en stimuleert Lymfesysteem.

 • Stress
 • Pijn verminderend
 • Verbeterd energie
   

Energetische massages diverse mogelijkheden (45 min)

Volwassenen € 60,-

 

 • Hooggevoeligheid, intuitie nieuwetijds chakra ‘s. Deze massage zeten we de energie stromingen van de chakra weer in gang, innerlijk verbinden om ze te laten uitstralen in de buitenwereld. Trauma, en alle lichamelijke prosessen, hormonen en zenuwstelsel en dibalans organen.
 • Edelsteenmassage door de trilling die de edelsteen of mineraal uit straalt, heeft deze verzachtend uitwerking tijdens deze zachte massage en op de chakra’s weer aan te vullen of te zuiveren met de juiste energie.
 • Metamorfose, betekent (Gedaante)verandering hierbij gaat het om oer vertrouwen in de levensenergie die bij je aanwezig is om deze op eigen wijze en tempo op te laten lossen. (bv geboorte, trouwen, sterven en rouw) PMS, Vruchtbaarheidsproblemen, zwangerschap geboorte, stervenbegeleiding, leer/concentratieproblemen, huilbabys,traumaverwerking.
 • Polariteit, deze is gericht om het weer in balans brengen van verschillende polen op fysiek/ energetisch niveau zodat men zich evenwichtiger voelt. Traumatische ervaringen, vage klachten, verslavingen, overactief zenuwstelsel, klachten die alleen in bepaald deel van het lichaam zitten (bv onderlichaam)
 • Auramassage, deze is geschikt voor verstoringen in de 4 lagen etherisch/ fysieke, emotionele, mentale en spirituele laag, hierbij worden de verstoringen in lagen hersteld. Autisme, verslavingen, dementie en bij alle andere verstoringen.
 • Zonnevlecht massage. Als deze zone week is duid dit op uitputting. Het versterken om weer in je eigen kracht te gaan staan en er innerlijke rust weer herselt en om goed te kunnen aarden, tevens verzacht het je het spijsvertering na emotioneel disbalans. Stress/spanningen, spijsverteringsproblemen, diabetes, vermoeidheidsklachten (burn/out).
 • Lemniscaat, verbindende beweging die geen begin/eindpunt kent, er komt wel verbinding op gang door de beweging en draaiing, negatief wordt positief, binnen wordt buiten enz. dus alle tegenpolen worden weer in balans gebracht zodat er evenwicht ontstaat. Leerproblemen, angst, onrust, slaapproblemen, overgangsklachten.
07_Energetische_groen
Bach_bloesem
   

Zwangerschapsreflexologie

Consult € 60,-

 

 • Vermindert oedeem in handen, voeten en enkels
 • Bekken / bandenpijn
 • Slaapproblemen
 • Stuitligging

Heeft u specifieke vragen omtrent de zwangerschap dan graag telefonisch contact opnemen.

   

Baby/peuter reflexologie (30 min)

Baby/ peuter reflexologie € 30,-

 

Baby reflexologie kan vanaf 4 weken gegeven worden en is goed voor ouder/kind binding en is heerlijk ontspannend tevens ondersteunt / verlicht klachten zoals, obstipatie, krampjes, winderigheid, astma, neusverkoudheid, slaapproblemen, doorkomend tandjes.

Baby_reflexologie_groen
   

Klankschaalmassage (45 min)

Volwassenen € 60,-

 

Laat je verrassen door de mooie klanken en beleef wat het voor je lichaam, geest en emotie kan betekenen. Doordat ons lichaam 80% bestaat uit water wordt de trilling van het geluid door ons lichaam geleid. En dit geeft kippenvel of een heel prettig gevoel. Daarnaast kunnen door de klanken en geluiden gevoelens, beelden en herinneringen oproepen. Hierdoor kunnen deze gevoelens loskomen.

Klankschaal_groen
   

Guasha 

Volwassenen € 60,-

 

Guasha is en Chinese behandeling met speciale olie die bestaat uit speciale kruiden om de huid te beschermen en met een speciale schraper op de huid wordt toegepast. De bedoeling is om de “sha” blokkades op te heffen, hierdoor ontstaan bloeduitstortingen (sha). Deze verdwijnen bij een normale conditie binnen 3 tot 7 dagen, tevens is veel water drinken na de behandeling raadzaam.
Na een aantal behandelingen met guacha krijgt met minder sha wat betekend dat je lichaam gezonder wordt. Het werkt preventief, verlichtend en ondersteunend.

   

EFT (Emotional Freedom Techniqeu)

Volwassenen € 60,- (60 min)

 

EFT is een methode waarmee je emotionele/mentale bagage kunt loslaten en lichamelijke klachten kunt verminderen. Het bestaat uit het kloppen op bepaalde punten in het gezicht en romp terwijl je zinnen herhaalt die te maken hebben met je klacht.

 • Angsten/fobieën
 • Stress
 • Rouwverwerking
 • Emotioneel disbalans
 • Machteloosheid
 • Migraine/hoofdpijn
 • Maag/darmklachten
 • Herstel na lichamelijk trauma
 • Menstruatieklachten.

 

EFT is een ondersteunende behandeling vervangt geen medische behandeling (overleg evt. met u arts/ behandelaar)

   

Bach-Remedies (vloeibare plantenextracten)

1e consult
Volwassen, kinderen, dieren
€ 60,- (60 min incl. remedie, vervolgremedie na 1 maand 19,95 en na 2 /3 maanden vervolg consult.)

 

Bach-remedies geven ondersteuning bij emotioneel en metaal disbalans denk hierbij aan gebrek zelfvertrouwen, neerslachtigheid, stress, piekeren, overbezorgdheid, faalangst, schuldgevoelens, wat zich kan uiten in concentratie stoornis, vermoeidheid, overgangsklachten, burn-out enz.. De remedie die wordt door middel van een vragenlijst/gesprek samengesteld die nodig is op de specifieke emotie. Bach-Remedies (homeopathisch) zijn veilig en onschadelijk en hebben geen bijwerkingen.

Bach_bloesem